La final de actiune


Pe 12 iulie a avut loc simularea unei situatii de criza prevazuta in mecanismul national „ALERTA RAPIRE COPIL”.

Actiunea a fost organizata de Inspectoratul de Politie Judetean Timis in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara – Clubul de Paramotor si cu Formatiunea de Interventie Rapida pe Baza de Voluntariat SALVO, cu sprijinul Institutiei Prefectului Judetului Timis.

Actiunea a vizat simularea un caz de rapire copil, avand ca scop evaluarea reactiei cetatenilor in cazul declansaii unei alerte de acest gen, viteza de reactie a partenerilor publici si privati aflati pe raza judetului nostru, precum si cea a voluntarilor care doresc sa acorde sprijin in astfel de situatii.

Ca de obicei, paramotorul si-a demonstrat utilitatea prin identificarea unor victime, care au fost ulterior recuperate in conditii de siguranta.

Anterior inceperii actiunii, SALVO Timisoara a organizat un curs de Prim Ajutor, destinat atat pilotilor participanti cat si altor doritori.

Concomitent cu inchiderea actiunii de cautare/salvare, a fost lansat romanul de aviatie “Totul despre escadrila intai”, scris de Victor DONCIU. Romanul a fost reeditat sub egida Centrului de Strategii Aplicate, cu sprijinul TOPOCAD SRL si STRATU SRL.

La competitie au participat piloti de paramotor din Timisoara, Arad si Bucuresti. Multumim in acest sens pilotilor cluburilor Banat Wings si Charlie Bravo Arad care au zburat, au demonstrat, si pe deasupra, au facut si spectacol.

Multumim partenerilor nostri, Primaria Sag, S.C. K2M LOTUS S.R.L., S.C. A.S.K. TIM S.R.L., S.C. KELLY IMAGE S.R.L., FAST FOOD ZET, Tibi & Corina Abraham si Centrul de Strategii Aplicate.

 

 

Reclame

Posted on 14 iulie 2014, in Fără categorie. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: